post

BILETE RAPID – Singureni!

S-au pus în vânzare biletele pentru show-ul de sâmbătă, ce include un meci special, între Rapid Old Boys și Naționala României 100, concerte și alte surprize rapidiste, dar și partida dintre Rapid și AFC Singureni.

Prețul unui bilet este de 9.5 lei, preț general, și le puteți găsi online:

www.eventim.ro/ro/bilete/academia-rapid-sezon-2017-2018-calea-giulesti-nr-18-bucuresti-stadionul-valentin-stanescu-1055958/performance.html

De mâine, și la casele de bilete de la stadionul Giulești. Toate detaliile le găsiți aici:

academiarapid.ro/bilete-pentru-show-ul-de-sambata

post

Prima victorie în turneu!

Astăzi echipa noastră de juniori 2001 a învins Farul cu 3-2.
RAPID BUCUREȘTI  – Farul Constanta 3-2
Au marcat : Lupașcu min 34 cu un șut imparabil de pe partea stângă, Bordei min 38, Chitacu min 62 după ce a driblat 3 adversari.
Rapid: Velica, Dumitrescu L, Cazan, Sandu, Lupașcu, Amet, Lixandrica, Bordei, Chitacu,Nitu,Dumitrescu A, 
Au mai jucat : Iova-Amet min54, Andrieanu, Lixandrica min 62
Dumitrescu acc
Jianu min 20
Chiru- Chitacu 76
Dop-Nitu min80


Rapid a debutat la turneul semifinal U17 cu o victorie, 3-2 (2-1), împotriva Academiei Farului Constanța, într-un meci întrerupt câteva ore, la scorul de 0-1, din cauza ploii.

O victorie extrem de importantă, ce va conta foarte mult în stabilirea câștigătoarei de grupă, câștigătoare ce va juca finala pe țară.

În celalalt meci al turneului, gazda LPS Iași a învins-o, cu 5-0, pe Breaza.

Mâine, la ora 11:00, Rapid joacă meciul secund, contra campioanei județului Prahova, Viitorul Breaza.

post

VEZI PROGRAMUL SI PREȚUL BILETELOR!

Pentru partida tur dintre Singureni și RAPID ce se va disputa sâmbătă 16 iunie:

Programul caselor de bilete de la Giurgiu:

Vineri 10-18
Sâmbătă 10-22
Suporterii Rapidiști vor avea la dispozitie tribuna a 2-a.
Pretul biletului este 10 ron.
Accesul pe stadion se va face incepand cu ora 18.30.

post

12 iunie 2018, Ziua Refondării Fotbalului Rapidist!

Am primit cu nespusă bucurie vestea achiziționării mărcii FC Rapid București de către Academia Rapid. Ziua de 12 iunie 2018 înseamnă sfârșitul celei mai negre perioade din istoria rapidismului și Ziua Refondării Fotbalului Rapidist, așa cum o vom marca de aici înainte.
Acum doi ani, cei mai mulți dintre membrii organizației noastre porneau la un drum lung, presărat cu multe obstacole și necunoscute. Ne-am propus atunci să contribuim la refacerea fotbalului rapidist, prin înființarea unei entități sportive noi, lipsite de datorii și interese personale, care la un moment dat să poată prelua identitatea rapidistă.
Ne-am retras din această construcție atunci când am considerat că poate exista un proiect credibil, de natură pentru a atinge obiectivul dorit. Am făcut-o fără vreo pretenție, pentru că nu am dorit nimic pentru noi.
Am redevenit ceea ce am fost dintotdeauna: suporteri simpli și devotați ai Rapidului.
Suntem fericiți că astăzi, dorințele tuturor rapidiștilor au fost îndeplinite și suntem mândri că a fost posibil și prin modesta noastră contribuție.
Azi, vasul care s-a spart în bucăți acum doi ani este în cea mai mare măsură refăcut. Suflarea rapidistă primește un cadou minunat.
Să-l cinstim cum se cuvine, prin comportamentul exemplar al tuturor: conducători, jucători, suporteri!
Să veghem ca acest vas să nu mai fie murdărit de interese meschine, personale sau de grup! Rapidul este al tuturor rapidiștilor.
Să ne îngrijim ca experiența nefastă din ultimii ani să nu se mai repete!
În aceste momente, mulțumim din inimă tuturor suporterilor care au venit lângă Academia Rapid, cu dragoste pentru culori și cu speranță. Mulțumim legendelor rapidiste care au venit și au dat greutate și credibilitate acestui proiect, mulțumim sponsorilor și Primăriei Sectorului 1 pentru implicare!
Orice alt proiect alternativ care pretinde vreo legătură cu fotbalul rapidist trebuie să înceteze imediat. Veniți lângă Rapid și vă vom primi cu brațele deschise! Vom înțelege că demersurile voastre au pornit din bună credință.
Dar dacă veți continua în aventuri lipsite de finalitate înseamnă că v-ați dezis de rapidiști și că ați trecut de partea dușmanilor Rapidului.
De azi, Rapid este din nou UNUL SINGUR! Feriți linia!
Clubul Aristocratic Rapid
post

79 DE ANI!

Astăzi se împlinesc 79 de ani de la inaugurarea bătrânului Giulești
La mulți ani bătrâne Giulești! Fii fericit, anul ăsta vei intra în reconstrucție, iar peste 2 ani vei fi din nou imaculat și gata să primească miile de suporteri Rapidiști. Nu-ti face griji, spiritul va rămâne același, suntem aici să îl păstrăm intact!

Mai jos vă prezentăm o galerie foto cu legendarul nostru stadion:

        

post

VICTORIE PENTRU JUNIORII MICI!

JUNIORI 2003

 CS TC Champion – Academia Rapid 2003  0-1
09.06.2018
Teren: Coresi
Marcator: Burcă (22)
RAPID 2003: Popa – Tănase, Roșca, Voican, Mateiu, Gheorghe Alin, Duban, Andreescu, Mitroi, Iordache, Burcă
Rezerve :Udroiu, Rinu, Bălescu, Udriste, Bounegru, Dicianu, Dobrea.
Antrenor: Nicu Costache

Juniorii de la grupa 2003 au încheiat cu o victorie sezonul ligii bucureștene, seria a II-a, învingând-o în deplasare, cu 1-0, pe CS TC Champion, echipa aflată la egalitate de puncte cu băieții noștri.

Singurul gol al partidei de pe stadionul Coresi a fost înscris de Valentin Burcă.

AS Rapid 2003, antrenat de Nicu Costache, a încheiat sezonul pe poziția a cincea, cu 47 de puncte, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 4, ACS Elite Football Academy.

 

post

ZIUA REVANȘEI!

Era luna iunie, anul în care Steaua juca o finală de Cupa Campionilor, iar Rapidul se ducea în B a consemnat o confruntare între cele două echipe în semifinalele Cupei României.
Diferența dintre rivale era uriașă și in ochii arbitrilor.
Meciul s-a terminat cu victoria Stelei, scor 3-2, dar ultimul gol a fost marcat de Ilie Stan în minutul 115, chiar daca nu erau necesare cele 25 minute de prelungiri!
Ziarul Sportul a subliniat faptul că imediat după reușita lui Ilie Stan, s-a auzit fluierul de final. Fraza din ziar a fost incheiata cu două semne de exclamare, pentru a sublinia faptul ca a fost ceva necurat.
O alta decizie SF a fost anularea unui gol al giuleștenilor la scorul de 2-2, pe motiv de ofsaid. Singura problema a fost faptul ca atacantul Rapidului a plecat cu mingea din propria jumatate.

ACUM E MOMENTUL SĂ NE LUĂM REVANȘA ÎN FAȚA LOR ȘI SĂ LE ARĂTĂM CĂ, EPOCA LOR CHIAR S-A STINS DEFINITIV!

.

Era luna iunie, anul în care Steaua juca o finală de Cupa Campionilor, iar Rapidul se ducea în B a consemnat o confruntare între cele două echipe în semifinalele Cupei României.Diferența dintre rivale era uriașă și in ochii arbitrilor.Meciul s-a terminat cu victoria Stelei, scor 3-2, dar ultimul gol a fost marcat de Ilie Stan în minutul 115, chiar daca nu erau necesare cele 25 minute de prelungiri!Ziarul Sportul a subliniat faptul că imediat după reușita lui Ilie Stan, s-a auzit fluierul de final. Fraza din ziar a fost incheiata cu două semne de exclamare, pentru a sublinia faptul ca a fost ceva necurat.O alta decizie SF a fost anularea unui gol al giuleștenilor la scorul de 2-2, pe motiv de ofsaid. Singura problema a fost faptul ca atacantul Rapidului a plecat cu mingea din propria jumatate.ACUM E MOMENTUL SĂ NE LUĂM REVANȘA ÎN FAȚA LOR ȘI SĂ LE ARĂTĂM CĂ, EPOCA LOR CHIAR S-A STINS DEFINITIV!🇱🇻️IMAGINI UNICE 🎬—–>🇱🇻️CUPA ROMÂNIEI 1988-1989 —–>🇱🇻️Steaua București – RAPID BUCUREȘTI 3-2🇱🇻️Doar pe VISINIU.ro 🥇®️—–>

Publicată de VISINIU.ro pe 9 Iunie 2018

 

post

AMFB A RESPINS CONTESTATIA FACUTA DE CSA STEAUA (VEZI DOCUMENTUL OFICIAL)!

Comisia de Disciplina a AMFB a analizat astazi contestatia depusa de colonelul Talpan, prin care cerea ca CSA Steaua sa castige la masa verde partida cu Academia Rapid si, implicit, sa mearga la barajul de promovare in L3 in detrimentul echipei lui Pancu & Co.

Comisia sus mentionata A RESPINS contestația depusă de Talpan și a păstrat rezultatul din teren, astfel încât Academia Rapid merge la barajul pentru promovare!

post

CAMPIONII LIGII A 4-A!

A.RAPID BUCUREȘTI – CSA Steaua  2-0 (1-0)
03.06.2018
Național Arena – 17.000
Marcatori: Niculae, Grigore
A.RAPID: Ignat – Voicu, Bratu, Iacob, Stancu – A. Grigore, Maftei (46′ Pancu, 61′ Bărbălău), Duriță, Goge (58′ Burlacu) – Vlada, D. Niculae (65′ Lădaru).
Antrenor: Constantin Schumacher


 ETAPA 1 PLAY-OFF 

RAPID - Tricolor      4-0  Niculae 2, Voicu, Lădaru
Steaua - Dinamo      1-1 

 ETAPA 2 PLAY-OFF 

RAPID - Dinamo       4-0  Goge, Pancu 11m, Vlada 2
Steaua - Tricolor     6-0

 ETAPA 3 PLAY-OFF

RAPID - Steaua       2-0 Niculae, Grigore
Tricolor - Dinamo     2-2 

    CLASAMENT

1.RAPID  3 3-0-0 10=0 12 (3)
2.Steaua  3 1-1-1 7=3  6 (2)
3.Dinamo  3 0-2-1 3=7  2 (0)
4.Tricolor 3 0-0-3 2=12 1 (1)

    GOLGHETERI

1.NICULAE  3g
2.Vlada   2g
3.PANCU   1g 11m
 Goge   1g
 Voicu   1g
 Lădaru  1g
 Grigore  1g  
Academia Rapid este la un singur pas de Liga 3, după ce a dat o nouă lecție de fotbal echipei armatei, învingând-o cu 2-0, la capătul unui meci în care nici măcar în tribune nu a existat echilibru.
Într-o nouă atmosferă de meci mare, cu o peluză rapidistă într-o nouă zi de grație, dar și cu o coregrafie ce reda perfect faptul că vremurile în care se luau jucători cu forța în armată au apus, Rapid a început partida ratând o ocazie bună încă din minutul 2, atunci când Marian Vlada și Daniel Niculae nu au reușit să-l învingă pe goalkeeperul steliștilor, în două rânduri.
A urmat o nouă ocazie a lui Vlada, blocat în ultima clipă de un fundaș advers, pentru ca Daniel Niculae să dezlănțuie fiesta în rândul suporterilor giuleșteni.
În minutul 23, cei doi atacanți ai Rapidului au conlucrat perfect, Vlada a centrat pe jos, din partea stângă, iar Nico a finalizat superb, cu o scăriță de excepție, peste portarul Iancu.
Din acest moment, rapidiștii au fost mult mai relaxați, irosind alte două șanse de gol până la pauză, într-o repriză în care Steaua nu a contat în atac.
În startul reprizei secunde au apărut și singurele faze mai legate ale steliștilor, în ofensivă, însă portarul Ciuculescu nu a fost pus în pericol.
Antrenorul Schumacher încearcă să conserve avantajul de pe tabela, având ca variantă și egalul, și îl introduce pe Alin Lădaru, în locul lui Marian Vlada, ceea ce a adus și mai multă siguranță pe partea defensivă, lovind pe contraatac, în minutul 68, atunci când Lucian Goge a făcut o cursă pe partea stângă și a centrat excelent în fața porții, de unde Adrian Grigore, intrat și el după pauză, a reluat sub bară și a risipit ultimele speranțe steliste.
Până la finalul partidei au mai fost de notat ocazia mare a lui Daniel Niculae, din minutul 84, dar și cartonașul galben primit de Duriță, de la arbitrul Alexandru Tudor.
Rapid se impune pentru a două oară în ultimele două luni, în fața Stelei, și demonstrează, încă o dată, că este echipa care merită să meargă în Liga 3, băieții lui Schumacher încheind sezonul regular, play-off-ul și Cupa României, cu doar două remize și 33 de victorii, pe teren fiind invincibili.
Ultima redută în calea promovării rapidiste a rămas câștigătoarea play-off-ului din județul Giurgiu, care va fi decisă pe 7 iunie, dintre Singureni, Mihăilești, Dunărea Giurgiu și AS Energia Remuș, însă este extrem de greu de crezut că această ar putea încurca Rapidul, diferența fiind extrem de mare.
Cele două meciuri de la baraj se vor juca pe 16 iunie, în deplasare, și 23 iunie, pe Giulești.
Până atunci, cel mai probabil duminica viitoare, Rapid va da piept din nou cu CSA Steaua, pentru un nou trofeu, Cupa României bucureștene.

post

BILETE PENTRU DERBY-UL RAPID – STEAUA CARE VA AVEA LOC DUMINICĂ , ORA 20:30 PE ARENA NAȚIONALĂ!

BILETE PENTRU DERBY-UL RAPID – STEAUA CARE VA AVEA LOC DUMINICĂ , ORA 20:30 PE ARENA NAȚIONALĂ!

Astăzi începând cu ora 16:00 , pe siteul bilete.ro se vor pune in vânzare biletele pentru marele meci care va desemna campioana ligii a-4-a pe București și tot odata echipa care va juca barajul de promovare in liga a-3-a impotriva campioanei de pe județul Giurgiu.

Preț : Peluze :15 lei
Tribune: 20 lei

BILETELE LA PELUZA NORD UNDE VA STA GALERIA RAPIDULUI SE VOR GĂSI LA STADIONUL GIULEȘTI!

DUMINICĂ ÎNCEPÂND CU ORA 10:00 SE VOR VINDE BILETE SI LA ARENA NAȚIONALĂ (INTRAREA SPRE ELECTROAPARATAJ)!

SĂ UMPLEM ARENA NAȚIONALĂ , SĂ PREDOMINE VIȘINIUL!

#Mobilizarea

#Rapid

#SpreLiga3

post

Rapid iși va afla adversarul de la baraj pe 10 Iunie!

Academia Rapid isi va afla adversarul de la baraj pe 10 Iunie!

Seniori – Loc. BOLINTIN DEAL

Marti 05.06.2018, ora 17.30 – AS ENERGIA REMUS – AS SINGURENI

Joi 07.06.2018, ora 17.30 – CS ARGESUL MIHAILESTI – CSM DUNAREA GIURGIU

Duminica – FINALA – 10.06.2018, ORA 11.00!!

post

RAPID CAMPIOANĂ!

Academia RAPID 2001 – afc manoliu 2001 3-0 (1-0)

Marcatori: A. Dumitrescu, Chiru, Jianu

După umilințele din liga a 4-a, 5-1 și 3-0, a venit rândul juniorilor noștri să umilească echipa inactivă 3-0 și 2-0 în tur! Academia Rapid a învins afc manoliu, cu 3-0, într-un meci special, ce le-a adus băieților lui Mihai Iosif titlul de campioni de juniori pe București.

Vezi rezumatul meciului:

REZUMATUL CAMPIONILOR NOSTRI

🎬REZUMATUL ȘI BUCURIA CAMPIONILOR DE LA FINALUL MECIULUI!🎉🎉🎉 🇱🇻RAPID 2001 BUCURESTI – afc manoliu 3-0 (1-0)⚽ A. Dumitrescu, Chiru, Jianu

Publicată de VISINIU.ro pe 26 Mai 2018


GALERIE FOTO

post

CRISTI SĂPUNARU : „VIN 100 % ,TREBUIE SĂ DUCEM RAPIDUL ÎN PRIMA LIGĂ!”

Fostul căpitan al Rapidului Cristian Săpunaru a rămas întotdeauna cu sufletul alături de clubul pe care îl iubește și se pregătește să revină pentru a duce Rapidul în top. Cristi Săpunaru este dispus să se implice la Academia Rapid. Fundaşul lui Kayserispor spune că a purtat deja o discuţie cu Daniel Niculae şi Daniel Pancu şi a promis că va duce echipa în Liga 1. 

”Am urmărit Academia Rapid, cum să nu? Voi fi implicat când mă voi întoarce în ţară! 100%! Cum voi putea. Am vorbit cu Nico, cu Pancone! Ne gândim să aducem Rapidul în prima ligă, înapoi! Normal că se poate. Ar trebui ca toţi rapidiştii să înţeleagă că trebuie să fim o singură echipă. Nu contează primării sau altceva. Mai sunt două meciuri şi ne vedem la baraj!”, a declarat Cristi Săpunaru pentru Telekom Sport.

post

RAPID LIDER AUTORITAR!

RAPID BUCUREȘTI – AS Tricolor 4-0 (1-0)
25.05.2018
Giulești-Vlentin Stănescu
Marcatori: Niculae 2, Voicu, Lădaru
🇱🇻RAPID: Ciuculescu – Voicu, Bratu, Iacob, Stancu – Burlacu (60′ A. Grigore), Maftei (70′ Lădaru), Duriță (60′ Vlada), Goge (67′ Dovleac) – Pancu, D. Niculae.
ANTRENOR: Constantin Schumacher

REZUMATUL MECIULUI

Rapid câștigă prima finală pentru promovarea în liga a 3-a învingând pe AS Tricolor cu 4-0 prin dubla lui Nico și câte un gol pentru Voicu și  Lădaru. Steaua remizează cu Dinamo și rămâne la trei puncte în spatele Rapidului.
Rezultatele primei etape din Play-off :
    ETAPA 1 PLAY-OFF

RAPID - Tricolor 4-0 (1-0)
Steaua - Dinamo 1-1 (0-1)

    CLASAMENT

1.RAPID  1 1-0-0 4=0 6 (3)
2.Steaua  1 0-1-0 1=1 3 (2)
3.Dinamo  1 0-1-0 1=1 1 (0)
4.Tricolor 1 0-0-1 0=4 1 (1)

    ETAPA 2 PLAY-OFF

Dinamo - RAPID  25.05 / 21:00
Tricolor - Steaua 25.05 / 18:30
post

TOȚI RAPIDIȘTII LA MECI!

Biletele pentru meciul de vineri, ora 18:30, cu AS Tricolor, se vând la stadionul Giulești, doar la sediul Ligii Suporterilor Rapidiști, din incinta stadionului.

Aici puteți găsi bilete la Peluza Nord și Tribuna a II-a, astăzi, mâine și vineri, între orele 15:00 și 21:00.
Dacă achiziționăm cât mai multe bilete, cu atât cresc șansele de a disputa ultimul meci din play-off, cel cu CSA, pe Național Arena!

#câtmaimaimulțiRapidiștilameci
#săîncurajăm
#AdevăratulRapid
#RapidulCuSuporteri
#RapidulCuLegende
🇱🇻HAI RAPID