post

ZIUA REVANȘEI!

Era luna iunie, anul în care Steaua juca o finală de Cupa Campionilor, iar Rapidul se ducea în B a consemnat o confruntare între cele două echipe în semifinalele Cupei României.
Diferența dintre rivale era uriașă și in ochii arbitrilor.
Meciul s-a terminat cu victoria Stelei, scor 3-2, dar ultimul gol a fost marcat de Ilie Stan în minutul 115, chiar daca nu erau necesare cele 25 minute de prelungiri!
Ziarul Sportul a subliniat faptul că imediat după reușita lui Ilie Stan, s-a auzit fluierul de final. Fraza din ziar a fost incheiata cu două semne de exclamare, pentru a sublinia faptul ca a fost ceva necurat.
O alta decizie SF a fost anularea unui gol al giuleștenilor la scorul de 2-2, pe motiv de ofsaid. Singura problema a fost faptul ca atacantul Rapidului a plecat cu mingea din propria jumatate.

ACUM E MOMENTUL SĂ NE LUĂM REVANȘA ÎN FAȚA LOR ȘI SĂ LE ARĂTĂM CĂ, EPOCA LOR CHIAR S-A STINS DEFINITIV!

.

Era luna iunie, anul în care Steaua juca o finală de Cupa Campionilor, iar Rapidul se ducea în B a consemnat o confruntare între cele două echipe în semifinalele Cupei României.Diferența dintre rivale era uriașă și in ochii arbitrilor.Meciul s-a terminat cu victoria Stelei, scor 3-2, dar ultimul gol a fost marcat de Ilie Stan în minutul 115, chiar daca nu erau necesare cele 25 minute de prelungiri!Ziarul Sportul a subliniat faptul că imediat după reușita lui Ilie Stan, s-a auzit fluierul de final. Fraza din ziar a fost incheiata cu două semne de exclamare, pentru a sublinia faptul ca a fost ceva necurat.O alta decizie SF a fost anularea unui gol al giuleștenilor la scorul de 2-2, pe motiv de ofsaid. Singura problema a fost faptul ca atacantul Rapidului a plecat cu mingea din propria jumatate.ACUM E MOMENTUL SĂ NE LUĂM REVANȘA ÎN FAȚA LOR ȘI SĂ LE ARĂTĂM CĂ, EPOCA LOR CHIAR S-A STINS DEFINITIV!🇱🇻️IMAGINI UNICE 🎬—–>🇱🇻️CUPA ROMÂNIEI 1988-1989 —–>🇱🇻️Steaua București – RAPID BUCUREȘTI 3-2🇱🇻️Doar pe VISINIU.ro 🥇®️—–>

Publicată de VISINIU.ro pe 9 Iunie 2018