post

THE SUN SE TEME CA RECORDUL DE SPECTATORI ÎN LIGA A-4-A AL LUI GLASGOW RANGERS VA FI DOBORÂT DE STEAUA – RAPID !!!

Ediţia scoţiană a The Sun a scris, miercuri, că recordul de spectatori la un meci din liga a patra, deţinut de Glasgow Rangers, este în pericol de a fi doborât de partida CSA Steaua – Academia Rapid, din 14 aprilie.

Potrivit publicaţiei citate, recordul de spectatori la un meci din al patrulea eşalon a fost stabilit în august 2012, când la partida Rangers – East Stirling (contând pentru Scottish Third Division, a patra ligă scoţiană după Scottish Premier League, First Division şi Second Division) au asistat 49.118 spectatori. Rangers a fost retrogradată în acel eşalon, după ce compania care a administra clubul a dat faliment.

Antrerior, meciul de liga a patra cu cei mai mulţi spectatori a avut loc în Anglia, în 1961, când 37.774 de suporteri au asistat la Crystal Palace – Millwall pe Selhurst Park.

The Sun face un scurt istoric al situaţiei prin care un meci Steaua – Rapid a ajuns să se dispute în liga a patra şi anticipează că Arena Naţională, de 55.000 de locuri, va fi plină sâmbătă.

Partida CSA Steaua – Academia Rapid, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii a IV-a, se va disputa la 14 aprilie, pe Arena Naţională, cu începere de la ora 19.45.