post

UMILIȚI INACTIVII!

🇱🇻Cea mai dură luptă a omenirii este cea cu cancerul, o boală necruțătore, o boală ce transformă un corp sănătos într-o epavă în timp accelerat. Doar iubirea, ambiția și intervenția promptă îți poate oferi o a doua șansă.
Sâmbătă pe Giulești, a venit vremea ca și Rapidul să curețe pentru ultima oară acest cancer, ce ne-a distrus „trupul sănătos”. AFC-ul, celula canceroasă lăsată de către Copos, încearcă să ne îngroape definitiv, acest triumvirat meschin trebuie spart. Haideți pe Giulești sâmbătă seară să fim alături de Rapidul vindecat, să îl protejăm de acest flagel. Este alegerea noastră, a celor mulți, a celor ce credem în Rapidul rapidiștilor, nu al afaceriștilor!
Noi, suporterii rapidiști de pretutindeni, noi cei care am ales să ne urmăm idolii, noi cei care credem în spiritul rapidist nealterat de tente rasiste sau financiare, noi cei ce iertăm pentru că iubim, noi vișiniii adevărați, noi cei care am spus mereu că vrem un RAPID așa cum nea Mincea ni l-a lăsat, o echipă și o galerie unică, unită și mereu cu sufletul curat! Noi vom fi acolo langa Rapid zi de zi!
🇱🇻HAIDEȚI CÂȚI MAI MULȚI RAPIDIȘTI SÂMBĂTĂ PE GIULEȘTI, SĂ UMILIM CANCERUL LĂSAT DE copos! SĂ LE DEMONSTRĂM PE TEREN CINE ESTE ADEVĂRATUL RAPID, RAPIDUL CU SUPORTERI, RAPIDUL CU LEGENDE, RAPIDUL CARE JOACĂ DOAR PE GIULEȘTI!
🇱🇻VENIȚI PENTRU PANCU ȘI NICO, PENTRU SCHUMI, IOSIF SAU STANCIU, PENTRU VOICU ȘI MAFTEI DAR ȘI PENTRU COPIII DE AZI, LEGENDELE DE MÂINE!
🇱🇻ÎN NUMELE SUPORTERILOR DE PRETUTINDENI ADRESĂM UN MESAJ ECHIPEI: 📢ÎNCHIDEȚI-LE GURA INACTIVILOR, PRIN STILUL VOSTRU CARACTERISTIC DIN ULTIMELE ETAPE!