post

NOI SUNTEM RAPIDUL! RAPIDUL ADEVĂRAT! UNICUL RAPID! AM DEMONSTRAT-O!

SSC Farul Constanța – A. RAPID BUCUREȘTI  2-1 (1-0)
24.02.2017
Stadion: Portul, Constanța – 3000
Marcatori: 1-0 Alexandru Grigoraș (7), 2:0 Cosmin Zamfir (86) / 2:1 Adrian Grigore (88)
A. RAPID: Ciuculescu – Voicu, Boian, Maftei, Stancu – Olariu, Duriță, Lădaru, Goge – Pancu, Vlada

Pe o vreme câinească, Rapidul s-a deplasat pe malul mării pentru a disputa ultimul joc de verificare înaintea returului ligii a 4-a, împotriva echipei suporterilor ai Farului, SSC Farul Constanța. Prestația echipei a fost una nu foarte bună având în vedere condițiile meteorologice dar nu în ultimul rând terenul de joc care a semănat cu un maidan din anii 90, denivelat, mocirlos, impracticabil! Jucătorii tehnici precum Pancu, Goge sau Maftei s-a acomodat cu greu suprafeței de joc, dând șansa de speculare experimentaților jucători constănțeni care au avut mai multe șanse de a înscrie.
Dar cel mai important lucru nu este rezultatul meciului, ci faptul că la partida de la Constanța s-a deplasat nu mai puțin de 400 de Rapidiști! Ceea ce este un lucru extraordinar ținând cont de vremea nefavorabilă și că suporterii Rapidului au rămas langă echipă indeferent de ligă, au ținut steagul sus și nu în ultimul rând, sunt singurii din eșaloanele inferioare care strâng un număr atât de mare pe teren advers! Dacă stăm bine să ne gândim, câte echipe din liga 1 (cu mici excepții) mai strâng în deplasare un număr considerabil de suporteri? Dar în liga a 2-a sau a 3-a?
FELICITITĂRI suporterilor Rapidiști pentru devotament și pasiune, ÎN PRIMUL RÂND că au ținut piept frigului, au demonstrat tuturor că spiritul rapidist nu moare niciodată și nu în ultimul rând, am dat o palmă extrem de dureroasă celor care au încercat sau încearcă să ne pună piedici, acelor entități nesusținute de nimeni și renegate de majoritate, acei continuatori care fie că joacă cu Spartac, la Craiova, Brașov, ghencea sau Ștefan cel Mare sunt luați în bășcălie de fiecare dată și umiliți într-un mod execrabil.. 🙂 Pe această cale, avem un mesaj să le transmitem:————->>>>>>>>>>>> NOI SUNTEM RAPIDUL! RAPIDUL ADEVĂRAT! UNICUL RAPID! AM DEMONSTRAT-O!
OBLIGATORIU ÎNAINTE!
HAI RAPID!