post

MECI EGAL CU LIDERUL JUDEȚULUI BACĂU!

A. RAPID BUCUREȘTI – FCM Bacău  2-2 (1-2)
04.02.2017
Stadion: Giulești – 800 spectatori
Marcatori: Adrian Nițu (3)
                    Daniel Niculae (63)
A.RAPIDRepriza 1: Ciuculescu – Boian, Iacob, Sandu, Stancu – Dovleac, Maftei, Bordei, Goge – Niţu, Vlada
               Repriza 2: Petrişor – Voicu, Iacob, Bratu, Lădaru – Olariu, Duriţă, Pîrvu, Iova – Bărbălău, Niculae

Academia Rapid a remizat pe teren propriu, 2-2, cu FCM Bacău, liderul detașat al Ligii a IV-a moldovene cu 6 puncte distanță de locul secund și cu un golaveraj de invidiat, 114 goluri marcate și doar 13 primite!
Rapidul nu a putut conta pe Pancu anunțat titular, el a simțit dureri și a preferat să nu riște nimic, fiind înlocuit în ultimul moment de către juniorul Adrian Nițu care a și deschis scorul.
La Rapid a fost căpitan Maftei, în prima repriză, urmând ca în repriza secundă Niculae să preia banderola.
Băcăuanii au intrat la păuză în avantaj atunci când prea puțini rapidiști se așteptase. În cele din urmă, clasa şi sutele de meciuri în Liga 1 s-au văzut într-o singură fază, în minutul 63. Atunci când un un-doi perfect între Ionuţ Voicu şi Daniel Niculae l-a adus pe cel din urmă la finalizare. Tot Nico e la un pas să aducă victoria la ultimele faze, dar şutul său aproape perfect e scos sub bară de portarul băcăuan.
Rezulatatul este unul echitabil ținând cont că acest meci venise doar la două zile după mecul de la Bradu, atunci când elevi lui Constantin Schumacher a reușit să-și învingă fosta echipă, scor 2-0!
La meci au asistat și câțiva suporteri băcăiuani, ceea ce rar vezi în ligile inferioare, mai ales că alte echipe din București ce se cred continuatoare de drept, nu strâng 10 suporteri, fără familiile jucătorilor….! 🙂
Mai jos aveți rezumatul meciului și imagini de la meci: