post

MAI BUNI CA LOCUL 7 DIN LIGA A 2-A!

FC Argeș Pitești – A. RAPID BUCUREȘTI  0-2 (0-1)
01.02.2018
Stadion: Bradu – 400 spectatori
Marcatori: D. NICULAE, VLADA
În minutul 81, portarul Ciuculescu a apărat o lovitură de la 11 m la scorul de 1-0 pentru Rapid
A. RAPID BUCUREȘTI: Repriza 1: Ignat – I. Voicu, D. Bratu, A. Iacob, Lădaru – Olariu, Maftei, Duriță, Goge – Pancu, D. Niculae
Repriza 2: Ciuculescu – Boian, Maftei, Sandu, Stancu – Badea, Codreanu, Bordei, Dovleac – Bărbălău, Vlada

A.Rapid București a jucat primul meci din 2018 pe terenul din Bradu, împotriva lui FC Argeş Pitești ocupanta locului 7 din a doua ligă. Chiar şi aşa, locul 3 din liga 4 Bucureşti s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate de Daniel Niculae şi noua achiziţie, Marian Vlada. Pentru această partidă, antrenorul Constantin Schumacher a folosit câte o garnitură în fiecare repriză. Aşa cum se poate observa din observaţiile de mai sus.
Astfel, A. Rapid București, convinge la primul joc amical din 2018, în compania unui adversar puternic de liga a 2-a, și așteaptă următorul joc, duminică ora 13:00, atunci când va primi vizita lui FCM Bacău, în cel de-al doilea meci de verificare.
MARIAN VLADA , GOL LA DEBUT!
Marian Vlada, fost junior al Rapidului unde a fost coleg cu fratele lui Daniel Niculae, a debutat astăzi pentru prima echipa a giuleștenilor.
Acesta a intrat pe teren în startul reprizei secunde reușind să marcheze în minutul 90 după o cursă senzațională de 40-50 de metri!
Mai jos aveți REZUMATUL meciului și mai multe imagini din timpul partidei: