post

Terminăm retrospectiva turului de campionat cu atacanții noștri.

Titularii incontestabili cei care au dus greul acestui început de campionat au fost D.Niculae si Pancu.
Daniel Niculae a bifat 11 meciuri ca titular și în două a intrat pe parcurs. A marcat 17 goluri și a strâns în jurul său jucatorii mai tineri, încercând din mers să coaguleze echipa. Are meritul imens, ca atunci când nu era în plenitudinea forțelor, a strâns din dinți și a jucat la un nivel care ne-a reamintit de perioada sa cea mai bună petrecută la Rapid. Ii ținem pumnii să fie sănătos și să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor.

Daniel Pancu, idolul tribunelor din Giulești a ajuns la respectabila vârsta de 40 ani. Ușor,ușor va face pasul spre antrenorat. Din postura de director tehnic, a intrat titular în 7 jocuri iar în alte 2 venind din postura de rezervă. A reușit performanța de a marca golul cu numărul 100 în tricoul Rapidului. îi urăm multă sănătate și să reușească să ducă Rapidul spre culmile de altă dată.

Au mai evoluat:
Badița Radu 3 jocuri titular și în 8 a intrat din postura de rezervă. A marcat 7 goluri și va rămâne în memoria suporterului, prin faptul că a bătut aproape singur pe Dinamo (a intrat la 0-0 a dat gol și pasă de gol) și a reușit cel mai frumos gol al turului de campionat în victoria cu Venus 26-1, gol care a fost premiat de voturile suporterilor. Indiferent ce ne va rezerva viitorul, Bădiță va face parte pentru totdeauna din marea familie a Rapidului.

Dovleac Andrei a venit accidentat și în ciuda eforturilor echipei medicale, nu a putut fi recuperat.

Dumitrescu Andrei vârful grupei 2001 antrenată de Mihai Iosif, a debutat în echipa mare fiind titular într-un singur meci, în alte două intrand pe parcursul partidelor. A avut mai mult succes în jocurile din Cupa României unde a reușit să și înscrie. E tânăr și are tot timpul să confirme. Depinde numai de el.

Mai jos aveți clasamentul golgheterilor al turului
Petre GOGE    21g
Daniel NICULAE  17g
Daniel PANCU    8g
Radu BĂDIȚĂ    7g
Alexandru IACOB  6g
Andrei DUMITRESCU 6g
Alex DUMITRU    5g
Alex DURIȚĂ    4g
Alex OLARIU    3g
Cătălin BĂRBĂLĂU  3g
Daniel BURECEA   3g
Florin MATEI    2g
Adrian MITEA    2g
Alex BURLACU    1g
Florian SANDU   1g