post

Săpunaru la Academia RAPID!

Cristi Săpunaru, unul dintre cei mai iubiți și mai renumiți jucători din istoria Rapidului, își dorește să joace în Giulești pentru a pune umărul la revenirea echipei în top, alături de Nico, Pancone și compania, la echipa susținută și recunoscută de cei mai mulți rapidiști, ACADEMIA RAPID BUCUREȘTI! Echipa care a strâns 14000 de Rapidiști la un meci de liga  4-a, (când  alții  abia strîngeau 15 inși cu părinții jucătorilor). Singurul proiect serios și fără datorii  exorbitante la ANAF!😃

“Rapid rămâne oful meu, dar mă deranjează ce face domnul Moraru în continuare. Am văzut la ce sumă a ajuns el cu evaluarea. Să ne lase în pace. Să dea înapoi ce a avut. Noi, care am mai fost pe acolo, ne-am mai dat seama ce a făcut domnul Moraru. Să nu mai pună mâna pe Rapid că l-a distrus destul.

Mă întorc la Rapid să joc. S-a întors Maftei, o să se întoarcă Săpunaru, se întorc toţi. Ne dorim să aducem clubul acolo unde îi este locul. Atât timp cât vor fi suporterii lângă noi o să reuşim. Eu vreau să am funcţia de şef de galerie. Glumesc, nu vreau nicio funcţie, vreau să fiu acolo” – a spus Cristi Săpunaru pentru Telekom Sport.

“Săpun” se adaugă unei liste selecte de rapidiști care au ales să joace la Academia Rapid sau care susțin clubul nostru, printre care Daniel Niculae, Daniel Pancu, Vasile Maftei sau Marius Șumudică.