post

Continuam retrospectiva echipei RAPID!

Revenim cu mijlocașii Rapidului:
Conform meciurilor jucate, linia de mijloc ar arăta astfel:
Olariu (11+3 intrări); Duriță (8+5 intrări); Mitea(13); Goge (13+1 intrare)
Alex OLARIU
Jucator relativ polivalent (poate juca mijlocaș dreapta, stânga, central dar și fundaș dreapta) a excelat la capitolul pase de gol dar are un minus la capitolul forță pe care sperăm să-l recupereze cât mai repede.

Alexandru DURIȚĂ
În opinia noastră, este jucătorul care a făcut saltul cel mai important din momentul venirii la echipă până în prezent. După începutul ezitant,  a recuperat extraordinar fizic și a devenit titular de drept. Sperăm să crească în continuare.

Adrian MITEA
S-a gândit în vară să se apuce serios de profesat kinoterapia și fotbalul să-l joace ca hobby. Este meritul conducerii că a reușit să-l facă să amâne astfel de gânduri și sperăm până în momentul retragerii. Ghinionul a făcut să aibe o accidentare urâtă, de care îi urăm să scape cât mai repede și să se întoarcă la echipă mai puternic.

Lucian GOGE
Golgheterul echipei, este alături de Daniel Niculae jucătorul care a dat satisfacția cea mai mare, dovedind că ne putem baza pe el, sperăm și în campionatul următor într-o ligă superioară.

Au mai fost folositi:
Alexandru DUMITRU(4 titular + 2ca rezervă), jucător care de câte ori s-a apelat la el și-a făcut datoria, chiar dacă a fost folosit fundaș stânga sau mijlocaș, el reușind să marcheze și 4 goluri.

Alexandru BURLACU
A jucat foarte puțin. După un început foarte bun, o accidentare l-a ținut departe de terenul de joc. Sperăm să revină cât mai repede.

Daniel BURCEA (3titular + 2 ca rezervă) și Cătălin Bărbălău (4titular+6intrari) sunt dezamăgirile jumătății de sezon.
Daniel BURCEA
Venit cu aureola jucătorului care în liga a 2-a a jucat pentru marele Rapid, a dat senzația că nu se poate acomoda cu rigorile actualei echipe și a sfârșit pe banca de rezerve.

Cătălin BĂRBĂLĂU
  • A sosit la echipă recomandat de evoluția bună din sezonul de liga a 5-a la echipa inactivă fiscal. Se pare că pasul a fost unul foarte mare, el neputând să reclame un post de titular. Spre deosebire de Burcea, Bărbălău are avantajul vârstei încă fragede motiv pentru care așteptăm în retur să aibă o evoluție superioară.