post

RETROSPECTIVA TURULUI POST CU POST!

Revenim cu fundașii Rapidului:
Formula standard dată de numărul de jocuri în care au evoluat jucătorii ar fi:
Boian-Bratu-Iacob-Stancu.
Au mai evoluat :Costache,Matei,Cristil și Lădaru.
2.Adrian BOIAN – 13 meciuri / 1 gol
A început ca titular fiind recomandat de evoluțiile bune din campionatul trecut si de vârsta înca fragedă. Din păcate tracul său și lipsa de experiență, au făcut ca el sa înregistreze un recul pe care însă l-a recuperat spre sfârșitul turului. Așa cum spuneam, dată fiind vârsta foarte mică, așteptăm să facă saltul calitativ și să se impună ca titular al postului. Depinde numai de el.

5.Doru BRATU  – 13 meciuri / 0 goluri
Experiența acumulată în cariera de până acum a fost principalul factor pentru care în reconstrucția echipei, conducatorii s-au gândit la el.
A evoluat constant bine cu excepția meciului cel mai important al sezonului. Avem încredere că are de luat o revanșă și lucrurile nu vor rămâne așa.

4.Alexandru IACOB – 15 meciuri / 6 goluri
A venit târziu la pregătire iar lucrul acesta s-a văzut pe parcursul primelor etape în ezitările pe care un jucător cu experiența sa nu avea voie să le facă. A recuperat extraordinar, astfel că în partea a doua a sezonului a jucat constant bine înscriind nu mai puțin de 6 goluri, unele dintre ele de mare importanță.

 

14.Mihai STANCU – 14 meciuri / 1 gol
A început turul de campionat extraordinar cu poftă mare de joc, cu un travaliu foarte mare pe partea stângă, concretizat cu multe centrari foarte bune, unele dintre ele finalizate spectaculos de coechipieri. Din păcate spre finalul sezonului, a pierdut un tempo, au apărut ezitările și astfel a pierdut postul de titular. Avem mare încredere în el și suntem convinși că poate reveni la forma de la început.

28.Alin LĂDARU – 10 meciuri / 1 gol
Opusul lui Stancu, el a început ezitant, dând senzația că a pierdut lupta pentru titularizare. Însă și-a revenit pe parcurs și o data cu scăderea randamentului lui Stancu, a intrat în ritmul de joc și a terminat turul ca titular. Este posesorul unui șut puternic și a unor centrări foarte bune. Compensează lipsa travaliului prin plasament și experiență.
Lupta de titularizare pentru postul de fundaș stânga, face ca acest post sa îl consideram ca fiind unul forte în angrenajul echipei.

6.Cosmin CRISTIL – 6 meciuri / 0 goluri
Adus ca o soluție pentru partea dreaptă și un concurent pentru Boian, nu s-a putut impune.

16.Florin MATEI – 11 meciuri / 2 goluri
Fundaș central puternic, nu a putut tranșa lupta pentru titularizare nici cu Bratu și nici cu Iacob. Tinerețea și lipsa de experiență, nu au fost atuurile sale dar de fiecare dată când s-a apelat la el și-a făcut datoria.
 
 
3.Alex COSTACHE – 1 meci / 0 goluri
Un jucător foarte tânăr care a avut neșansa unei accidentări care l-a ținut mult timp în afara terenului. Are toate atuurile pentru a reveni mai puternic.