post

Comunicat oficial al Academiei Rapid!

Comitetul Director al Academiei Rapid înțelege să facă urmatoarele precizari legate de informațiile apărute în media cu profil sportiv, cu privire la jucătorul Cristian Valentin Muscalu.
Este adevărat că datorită potențialului sportiv, Cristian Valentin Muscalu a fost în vederile Academei Rapid fiind un jucător care a participat la perioada de pregătire precompetițională. În legătură cu legitimarea acestuia și semnarea convenției de participare la activitatea sportivă, Academia Rapid își asumă faptul că a aceste documente au fost făcute în considerarea situației sportive afirmate de către jucătorul Cristian Valentin Muscalu.
În urma faptului că ulterior acestor proceduri, au aparut informații contradictorii referitoare la statutul acestuia, Academia Rapid a luat decizia de a nu-l mai folosi pe jucatorul Cristian Valentin Muscalu începand cu etapa a 5-a din cadrul competiției organizate de AMFB. De asemenea Academia Rapid a așteptat soluția Comisiei Pentru Statutul Jucătorului din 19.10.2017, ulterior acestei date (20.10.2017) reziliind unilateral convenția cu jucătorul Cristian Valentin Muscalu.
Față de această situație, Academia Rapid consideră că a acționat în tot acest timp cu buna credință, fără nici un scop sau interes ascuns, sau în afara competiției sportive ori pentru a facilita interesele personale ale cuiva.
Totodată poziția noastră este clară în sensul în care, față de situația statutului de jucător al lui Cristian Valentin Muscalu, Academia Rapid va respecta orice decizie luată la nivelul AMFB .
Considerăm că am arătat respect și  corectitudine în relația cu orice factor implicat la nivelul competiției în care participăm și îi asigurăm pe toți Rapidiștii că vom respecta aceste principii și valori, și pe mai departe!