post

DANIEL NICULAE, replică la campania anti-RAPID!

„Ca urmare a intoxicărilor și acuzațiilor răuvoitoare vânturate în spațiul media doresc să fac, pentru prima și ultima dată, câteva precizări pentru a explica proiectul Academia RAPID. Fac aceste precizări pentru marea masă a suporterilor rapidiști, oameni care ar putea fi induși în eroare de campania furibundă îndreptată împotriva noastră. Și nu pentru aceia care doar se prefac ca nu inteleg!
RAPIDUL este o stare de spirit! RAPIDUL nu este nici al lui X nici al lui Y, nu aparține unei singure persoane, nici unei entități, nici chiar Primăriei Sectorului  1! RAPIDUL este al comunității, al oamenilor simpli și al suporterilor dezinteresați!
Proiectul Academiei RAPID se bazeaza pe mandria comunitatii din care se trage, pe construirea unui centru sportiv de excelență pentru tinerii de azi și de mâine, pe dezvoltarea interesului comunității de a fi parte din acest proiect, pe componenta socială care poate naște o mândrie colectivă
raportată la numele de RAPID.
Academia RAPID este o societate civilă sprijinită necondiționat, până la înregistrarea ca Asociație Sportivă, de către organizația Rapid Redivivus, membru al acesteia, lider de asociere, partener si suport organizațional și financiar.
Organizația Rapid Redivivus a fost pusă la dispoziția echipei de
management a acestui proiect de un grup de suporteri dezinteresați, singurul grup care nu a emis pretenții, nu a dorit funcții și nu a condiționat participarea la proiect. Acest grup a  dovedit că poate fi partenerul și susținătorul organizatoric și financiar al Academiei RAPID.
Academia RAPID, Rapid Redivivus si Primăria Sectorului 1 au încheiat un contract de parteneriat fără implicații financiare din partea Primăriei.
Vom dezvolta acest parteneriat în zona de infrastructură sportivă și de management al brandului.
De asemenea, Academia RAPID și Primăria Sectorului 1 au încheiat cu S.C Rapid S.A., societatea aflată în faliment, prin lichidatorul Sierra Quadrant S.P.R.L., un contract de licență pentru dreptul de utilizare a unui număr de 5 mărci combinate, reprezentative pentru brandul Rapid, de asemenea fără implicații financiare din partea Primăriei Sectorului 1.
Datorită faptului că Academia RAPID nu se numește Fotbal Club Rapid am evitat să folosim această din urmă denumire tocmai având în vedere atacurile apărute în spațiul media din ultimul timp, și pentru a demonstra că respectăm identitatea Fotbal Club Rapid S.A., chiar dacă este în faliment.
Nu în ultimul rând, nimeni nu ne poate acuza vreodată de piratare de brand, întrucât deținem legal un contract de licențiere pentru utilizarea mărcii Rapid cu titularul acesteia.
Este pentru prima dată și ultima când ieșim în spațiul public pentru a răspunde unei campanii răuvoitoare. O facem pentru suporterii noștri.
Preferăm ca de acum înainte sa ne concentrăm pe ceea ce avem de facut și să lăsăm faptele să vorbească.”