post

PRIMELE DECLARAȚII A LUI SCHUMI!

Constantin Schumacher, noul antrenor de al  Rapididului, a venit la Digi Sport Matinal. Unde a vorbit în premieră despre noul proiect care ia naştere în Giuleşti. Tehnicianul speră ca prin prezenţa şi aportul lui, al lui Daniel Pancu şi al lui Daniel Niculae, fanii giuleşteni să vină alături de echipă. Şi să o susţină aşa cum o făceau până acum câţiva ani. ”Sper ca prin noi, cei care suntem la club, să aducem tot mai mulți oameni la stadion. Am vorbit vineri cu „Pancone”, mi-am dorit foarte mult să vin. Ţinând cont că sunt foști colegi, foste embleme care au jucat pentru Rapid. Iar cu ajutorul meu să promovăm cât mai repede. M-au atras ei, palmaresul pentru care ei au bătut palma. Ei sunt o garanție și pentru mine şi pentru suporterii Rapidului

 ”Pe 3 septembrie începe campionatul, jucătorii până acum s-au antrenat cu tehnicienii care au fost. Au fost aproape două săptămâni de antrenamente. Care au avut loc pe Giulești, pe stadionul mare. Vom încerca să luăm Giuleștiul de trei ori pe săptămână, depinde de oficialități cum vor reuși să demareze discuțiile”, a mai spus tehnicianul.

Schumacher spune că va avea nevoie de aportul unor fotbaliști precum Pancu și Niculae pentru a promova în fața unui adversar ca csa steaua. 

”Printre jucătorii pe care îi voi avea la dispoziție sper să se numere și Daniel Niculae și Pancu, sper să mai joace. Să îi convingă pe oameni să vină aproape de Rapid să ne susțină. Doru Bratu și alți foști jucători vor mai veni. Este o serie destul de grea, echipe care au început deja antrenamentele. Cu steaua cu care ne vom bate la promovare, sunt echipe care au început deja pregătirea”.