Comunicat al grupului de susținători financiar al proiectului CSM CFR București!

Dat fiind evenimentele din ultimele zile privind posibilitatea de a renaște o echipă puternică și mandră care să se numească Rapid Bucuresti, aflând rezultatul negocierilor dintre primarul Sectorului 1 și conducerea administrativă a clubului Mișcarea CFR vă comunicăm urmatoarele:
 
 *Grupul de susținători a participat alături de conducerea executivă a clubului Mișcarea CFR la întâlnirile cu primarul Sectorului 1.
 
 *Conform crezului inițial al grupului, acela de a purta visul , speranța și spiritul Rapidului până vom avea posibilitatea de a le duce mai departe alături de un proiect viabil pentru renașterea Rapidului am fost de acord din primul moment cu proiectul prezentat de Primăria Sectorului 1.
 
 *Grupul de susținători a declarat că nu are pretenția de a negocia intr-un fel sau altul aderarea la acest proiect!
 
 *Declarațiile pe care primarul Sectorului 1 le-a facut privind neînțelegerile cu conducerea adminstrativă a clubului Mișcarea CFR privesc strict negocierile intre Primăria Sectorului 1 și conducătorii clubului Miscarea CFR, respectiv domnul președinte Costache Ștefan.
 
 *Procentele de participare vehiculate in presă aparțin EXCLUSIV domnului presedinte Costache Ștefan și a oamenilor din conducerea clubului Mișcarea CFR.
 
 *Din cauza faptului că domnul președinte Costache Ștefan, a obstrucționat permanent orice incercare a noastră de a media înțelegerea intre Primăria Sectorului 1 si dumnealui, grupul de susținători al proiectului își retrage sprijinul financiar acordat clubului Mișcarea CFR și va continua să susțină din toate puterile proiectul Primăriei Sectorului 1, acela de a RENAȘTE RAPIDUL nostru iubit.
 
Semnat: „Grupul de susținători financiar”