post

Când Vișiniu.ro devine sursa de inspirație a ”site-ului de pretutindeni”…

Nu ne-am propus să intrăm în polemici cu nimeni până acum, am mers pe drumul nostru, am scris despre echipa noastră, nu ne-am inspirat de nicăieri, am făcut totul cât mai original și mai strict pentru clubul nostru drag, pentru urmăritorii noștri, NU și pentru cei ce ne copiază ideile și conceptele. Nu facem profit de pe urma brandului RAPID și a Rapidiștilor, nu vindem materiale super, extra, mega, giga avantajoase, cum nu vindem 3 tricouri, boxeri, sutiene.. cu însemnele ADEVĂRATULUI RAPID! Noi nu umflăm asistența din tribune, cum nu manipulăm Rapidiștii care e adevăratul Rapid! Noi nu aberăm și o luăm razna prin articole, cum nu vă putem convinge că avem palmaresul. Noi nu ne supărăm când nu suntem anunțați cine dă lovitura de începere, cum nu ne supărăm astfel încât să nu mai transmitem meciul live!
Însă nu putem să trecem cu vederea anumite aspecte ce ne deranjează, cum ar fi:

1

2

3

În altă ordine de idei, vrem să precizăm că nu avem nimic cu echipa AFC Rapid, din contră, respectăm jucătorii și staful tehnic, îi felicităm pentru meritele obținute în acest sezon și le urăm succes în sezonul viitor! Vrem să scoatem în evidență lipsa de obiectivism din partea celor ce îl mediatizează și de nesimțirea cu care sunt tratați Rapidiștii. Din cauza lor și a proastei mediatizări, a făcut ca bătrânul Giulești să nu mai fie populat iar publicului Rapidist să fie scârbit de asocierea numelui Rapid, cu ei! Probabil dacă acest ”site de pretutindeni” nu era vocea clubului pe care îl mediatizează de un an, Giuleștiul n-ar fi arătat așa:
Mulțumim tuturor urmăritorilor noștri, NU și celor ce ne copiază ideile. Respectăm pe toți ce iubesc culoare vișinie, pe toți Rapidiștii și disprețuim pe cei ce urmăresc propriul profit de pe urma Rapidiștilor!
Dorim să fim respectați, NU copiați!

LUPTĂ RAPID, LUPTĂ CFR!